از این رو انچه در تاریخ هایی همچون طبری، مسعودی و غیره آمده است غیر قابل اعتماد می باشد. مثلا این منابع آورده اند که نوح(ع) 1056 سال پس از هبوط آدم و یا به عبارتی دیگر 126 سال پس از وفات آدم(ع) به دنیا آمده است. یا آورده اند که تولد ابراهیم(ع) 2000سال قبل از میلاد مسیح بوده است[1].
در مورد کشف قاره ها هم باید بگویم که اگر ملاک حضور انسان باشد قاره آمریکا دارای چند هزار ساله است که با حضور سرخ پوستان همراه بوده است اما اگر ملاک ورود فردی از قاره ای دیگر به این سرزمین باشد؛ قطعا این قاره با حضور کریستوف کلمب کشف شده است و تا پیش از این بعلت ضعف در دریا نوردی این قاره همچنان تا سال 1492 میلادی برای کسی شناخته شده نبوده است.
اما قاره اروپا بعلت موقعیت جغرافیایی که متصل به آسیا بوده و امپراطوری های روم و یونان با سابقه طولانی در فرهنگ و تمدن برای همه کسانی که آسیا زندگی میکرده اند، شناخته شده بوده است. نمونه آن در دوران اسلامی به غزوه تبوک[2] در سال نهم هجری و به عصر نبوی(ص) بر میگردد که مسلمانان به جنگ رومیان رفتند.
[1] طبری، تاریخ الامم و الملوک، ترجمه پاینده، تهران، اساطیر، 1375، چ5، ج1، ص116؛ مسعودی، مروج الذهب، ترجمه: پاینده، تهران، علمی و فرهنگی، 1374، ج1، ص624 ؛ توفیقی، آشنایی با ادیان بزرگ، تهران، سمت، 1384،ص76.
[2] تبوک نام قلعهای در نوار مرزی حجاز و شام بود و بدین سبب آن غزوه به این نام خوانده شده است.
نظرات